Torsk med rostad potatis och äggsås
Kylvara: +8°tillagas i ca 3 minuter i mikrovågsugn. Frysvara: -18° tillagas i ca 7–8 minuter i mikrovågsugn.
Bör konsumeras omgående. Ingredienser – Torskrygg 37%. Potatis 33%. Matlagningsgrädde laktosfri 11%: vatten, KÄRNMJÖLK, vegetabiliska oljor (raps och palm#), modifierad stärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror) stabiliseringsmedel (metylcellulosa, guarkärnmjöl), surhetsreglerande medel (natriumcitrat, citronsyra), laktasenzym, arom. Ägg 9,3%. VETEmjöl 3,4%. Smör laktosfritt 3%. Fiskbuljong 1,3%: potatisstärkelse, salt, palmfett, FISKPULVER (torsk) 9,6%, järnextrakt, socker, solrosolja, lökpulver, vitpeppar. Salt 0,3%: (NaCl), jod (5 mg/100g), klimpförebyggande medel (E536). Olivolja 0,2%: Raffinerad Vegetabilisk olja 65%(solrosolja), Jungfruolja. Vitpeppar 0,2%. Tillvrkas av Gr8Meal Vingåker AB, Storgatan 23, 64330 Vingåker
Näringsvärde per 100gram
Energi 937KJ/126Kcal
Fett 12,1g
Varav mättat fett 2,7g
Kolhydrat 9,7g
Varav sockerart 1,42g
Protein 4,75g
Salt 1,1g
Laktosfri samt glutenfri
Innehåller ägg