Torsk med rostad potatis och äggsås

Kylvara: +8°tillagas i ca 3 minuter i mikrovågsugn. Frysvara: -18° tillagas i ca 7–8 minuter i mikrovågsugn.

Bör konsumeras omgående. Ingredienser – Torskrygg 37%. Potatis 33%. Matlagningsgrädde laktosfri 11%: vatten, KÄRNMJÖLK, vegetabiliska oljor (raps och palm#), modifierad stärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror) stabiliseringsmedel (metylcellulosa, guarkärnmjöl), surhetsreglerande medel (natriumcitrat, citronsyra), laktasenzym, arom. Ägg 9,3%. VETEmjöl 3,4%. Smör laktosfritt 3%. Fiskbuljong 1,3%: potatisstärkelse, salt, palmfett, FISKPULVER (torsk) 9,6%, järnextrakt, socker, solrosolja, lökpulver, vitpeppar. Salt 0,3%: (NaCl), jod (5 mg/100g), klimpförebyggande medel (E536). Olivolja 0,2%: Raffinerad Vegetabilisk olja 65%(solrosolja), Jungfruolja. Vitpeppar 0,2%. Tillvrkas av Gr8Meal Vingåker AB, Storgatan 23, 64330 Vingåker

 

Näringsvärde per 100gram

Energi   937KJ/126Kcal

Fett                         12,1g

Varav mättat fett 2,7g

Kolhydrat               9,7g

Varav sockerart     1,42g

Protein                    4,75g

Salt                          1,1g

 

Laktosfri samt glutenfri

Innehåller ägg