Om Gr8meal

Gr8meal är ett cateringföretag som grundades år 2020 i Vingåker utav Kajsa Ekengren.

Gr8meal har en vision om att återinföra den svenska hemmalagde husmanskosten i på marknaden.
Vår affärsidé är att tillverka all mat från grunden i vårt kök i Vingåker.
Här tillverkas våra svenska klassiker såsom raggmunk med fläsk, pannbiff, kålpudding samt järpar.
Med lokalt kött och svenska råvaror är vi nu ett etablerat företag i Södermanland.
Men jobbar ständigt utåt för att komma ut till nya privatpersoner och företag!

Gr8meal har även tagit inriktningen mot glutenintoleranta samt laktosintoleranta.
Därav görs i största mån all mat både gluten och laktosfritt samt endast tillverkad utav nötkött.
För att kunna nå ut till största möjliga kundgrupp!

Dessutom innehåller våra matlådor ett minimum på 450g hemmalagad mat, för att mätta samtliga magar!

Jag heter Clara och är 28 år gammal. Jag bor i Vingåker och är det nyaste tillskotten på Gr8Meal. Mig ser du främst i butiken och i köket! Hoppas vi ses.

Jag heter Amanda och är 17 år gammal. Jag studera ekonomi i Norrköping. Jag anställdes på gr8meal sommaren 2022 som ett extra tillskott när det behövs. Mig ser du främst ute på evenemang, marknader samt under sommaren med leveranser. Vi ses! 


info Gr8Meal

Gr8Meal är ett företag son drivs av ett kvinnligt styre. Kajsa som driver företaget har en stark blick för tjejer som ska växa in i sina arbetsroller. 

Vi finns på storgatan 23 i Vingåker där vi har en butik som man kan hämta upp sin lunch, catering eller bokning från. det är även från denna lokal all mat lagas och körs ut ifrån. 

Tillsammans med många andra företag som idag sammarbetar med oss är vi ett etablerat företag i södermanland! 

Idag finns Gr8meal ute på 37 olika arbetsplatser med unika koncept som passar just dom. Vi erbjuder kylda samt frysta koncept som blir skräddarsydda efter företagets önskemål och behov!  

01.

Varför gluten och laktosfritt?

Gr8Meal har valt att inrikta sig på att göra all mat i största mån både gluten och laktosfri! Detta för att kunna erbjuda en så stor kundgrupp som möjligt, men även för att de intolleranta ska ha ett självklart val på marknaden! 

02.

Varför matlådor?

Mat ska alla äta. Minst 3 gånger om dagen. Varför inte göra dagen lättare, smidigare och mer tidseffektiv? Samhället idag är mer stressat än någonsin, gör dig själv en tjänst och underlätta matlagningen. Hos oss kan du köpa färdiga hemmalagade matlådor som håller hela veckan och du får mer tid till annat. 

03.

Varför just husmanskost?

Samhället idag har utvecklats och nya trender kommer och går. Men det svenska köket består. Idag finns det thaimat, pizza, kebab och grillar i nästan varje hörn. Men en hemmalagad pannbiff är svårt att hitta. Detta ville vi snappa upp och anamma! Vi brinner för det kärleksfulla/ hemmalagade och vill återföra de in i vardagen.